Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Ogled osebe
Vlasta
Spol:
Regija: Jugovzhodna Slovenija
Starost: 40
Horoskop: Ribi
Opis:

Vem kaj lahko moškemu nudim, vem kaj želim da moški nudi meni. Želim pa samo ljubezen, iskren odnos do mene brez laži in prikrivanj. Ja tudi intimnih trenutkov si želim - saj tudi meni teče kri po žilah. Taka sem - direktna in kratka. Povabi me na sok, če želiš da se spoznava in poizkusiva nov začetek.

Zanimajo me: moški

Pošlji SMS z besedilom "randi vlasta" na 3311.
(samo za Telekom in Telemach uporabnike)


Spoštovani Gospod ali Gospodič, na našem portalu SMS RANDI si oglejte dekleta, dame, mamice, za ljubitelje istega spola ON-ON in izberete osebo, s katero bi se želeli bolje spoznati, zato ne odlašajte in naredite prvi korak.

Za vas spoštovane Gospodične in Gospe je na izbiro moška populacija in prav tako za ljubiteljice istega spola ONA-ONA, kjer se boste same odločile s kom se želite spoznati. Kar pogumno, lahko, da vas prav tukaj čaka sreča, prijetna avantura ali neuresničena fantazija.

Za vse, ki še niste prijavljeni na storitev SMS RANDI, pošljite sms z vsebino "RANDI" na številko 3311. Prejeli boste brezplačno sporočilo o splošnih pogojih na katerega odgovorite z »DA » in s tem potrdite, da naročate SMS komunikacijo. Nato prejmete brezplačno obvestilo o prijavi, brez registracije ali včlanjevanja. V nadaljevanju napišite ime osebe z katero želite postaviti kontakt npr.: Albina na številko 3311. Namig: željena oseba ti bo prej odgovorila, če bo tvoje sporočilo direktno, iskreno, nežaljivo ipd. Za nadaljanje razpletanje pa je vse na Vas dragi uporabniki.

Živite svoje življenje in ne življenje drugih.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Kaj so piškotki?