Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Ogled osebe
Lana
Spol:
Regija: Podravska
Starost: 29
Horoskop: Bik
Opis:

Podeželska punca, natančneje s kmetije, katero obožujem. Konjev ne menjam za nobeno žival, ker je jahanje za mene sproščujoče, kot sprehod z ljubljeno osebo, ki pa je žal še nimam. Če imaš vsaj malo pridne roke in si želiš da bi kmetijo skupaj peljala naprej in bi vsak večer preživela skupaj - dajva poizkusiti, povabi me da se spoznava.

Zanimajo me: moški

Pošlji SMS z besedilom "randi lana" na 3311.
(samo za Telekomove uporabnike)


Spoštovani Gospod ali Gospodič, na našem portalu SMS RANDI si oglejte dekleta, dame, mamice, za ljubitelje istega spola ON-ON in izberete osebo, s katero bi se želeli bolje spoznati, zato ne odlašajte in naredite prvi korak.

Za vas spoštovane Gospodične in Gospe je na izbiro moška populacija in prav tako za ljubiteljice istega spola ONA-ONA, kjer se boste same odločile s kom se želite spoznati. Kar pogumno, lahko, da vas prav tukaj čaka sreča, prijetna avantura ali neuresničena fantazija.

Za vse, ki še niste prijavljeni na storitev SMS RANDI, pošljite sms z vsebino "RANDI" na številko 3311. Prejeli boste brezplačno sporočilo o splošnih pogojih na katerega odgovorite z »DA » in s tem potrdite, da naročate SMS komunikacijo. Nato prejmete brezplačno obvestilo o prijavi, brez registracije ali včlanjevanja. V nadaljevanju napišite ime osebe z katero želite postaviti kontakt npr.: Albina na številko 3311. Namig: željena oseba ti bo prej odgovorila, če bo tvoje sporočilo direktno, iskreno, nežaljivo ipd. Za nadaljanje razpletanje pa je vse na Vas dragi uporabniki.

Živite svoje življenje in ne življenje drugih.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Kaj so piškotki?